Post by Janelle Desiree Revons on Oct 18, 2009 19:46:15 GMT 3
♥Janelle Desiree Revons ♥
Sõbrad
Tuttav- Olen sind kuskil näinud, rääkinud ka võib-olla, aga ei oska sinu kohta eriti midagi öelda. Heal juhul suudan kuskil ära ka tunda.
Tavaline sõber - Oskasid öelda midagi, millega meelde jäid. Peaks rohkem sinuga suhtlema. Igal kokkusaamisel räägime millegist...äkki on võimalus hästi suhelda?
Hea sõber- Hea ja tore. Meeldib rääkida, jagad pisikesi saladusi, miks ka mitte? Käite kuskil koos ja veedate oma aega mõnikord koos.
Lähedane sõber - Lõbus inimene, kellega kunagi igav ei hakka. Suudame suhelda alati heal tasandil. Tean su kohta paljugi.
Hingesugulane- Mõistab mind igal juhul ning ma ei karda talle midagi rääkida. Saab aru minust poole lause peal.
Parim Sõber - The best of the best and it we will be friends forever!!!.
Tuttav- Olen sind kuskil näinud, rääkinud ka võib-olla, aga ei oska sinu kohta eriti midagi öelda. Heal juhul suudan kuskil ära ka tunda.
Tavaline sõber - Oskasid öelda midagi, millega meelde jäid. Peaks rohkem sinuga suhtlema. Igal kokkusaamisel räägime millegist...äkki on võimalus hästi suhelda?
Hea sõber- Hea ja tore. Meeldib rääkida, jagad pisikesi saladusi, miks ka mitte? Käite kuskil koos ja veedate oma aega mõnikord koos.
Lähedane sõber - Lõbus inimene, kellega kunagi igav ei hakka. Suudame suhelda alati heal tasandil. Tean su kohta paljugi.
Hingesugulane- Mõistab mind igal juhul ning ma ei karda talle midagi rääkida. Saab aru minust poole lause peal.
Parim Sõber - The best of the best and it we will be friends forever!!!.
Armusuhted
Salajane austaja-Meeldid mulle, aga kahju, et sa ise seda ei teaa..))
Silmarõõm- Kohe kui teda näen, lööb nägu särama, kõhust käib imelik jõnksatus läbi, ta naeratus on lihtsalt nii nunnu..
Sisse Võetud - no aga sa ju oledki kena))
Flirtimine - ajaviiteks, meeldib koos olla ning miks ka mitte?, kui ta nii kena on
Praegune Poiss - Hoian sind igate moodi enda käes ning ei lase lahti, naudin su lähedust.
Keelatud Armastus - One step closer, but never move on..I hate that I love you so!!
Üks Armastus - Ta on parim, kes olla võib, ta on minu ning mitte keegi ei saa teda endale. Hoian, hellitan ning armastan[lll]
Kaugenev armastus-What i did wrong? Please come back
Lapsepõlve armastus- Siiamaani mäletan sind ning meie koos veedetuid aastaid, sinust parimat ei ole[lll]
.
Vaenlased
Tüütu - Pean ma sind jälle siin nägema või?Muud ei ole teha, kui mulle pinda käia?
Vältimine -Lähen mööda, tehes nägu, et ei näegi teda!
Ebameeldiv -Ära tule minuga rääkima, ei soovita, kuna tagajärjed ei ole head. Erijuhul räägin, kuid pigem mitte. .
Tõsine Viha - Hate you in every way and you will see that!
Põlastus- Mine kohe minust eemale, sa hale koer!
Konkurendid- Mina saan ta ikkagi esimesena
Nimi:
Kes sa tahad olla:
Miks:
Esimene arvamus:
Praegune arvamus:
Väike ajalugu meist[nii pisike, kui soovid]